ULU ÖNDER ATATÜRK’Ü SEVGİYLE VE SAYGIYLA  ANIYORUZ

Gençler! "Cesaretimizi takviye ve idame eden sizsiniz.Siz almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile insanlık meziyetinin, vatan muhabbetinin, fikir hürriyetinin en kıymetli timsali olacaksınız."  Mustafa Kemal Atatürk

“ İstiklal mücadelemizin önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü ölümünün 84. yıl dönümünde okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı törenle andık. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, Kurtuluş Savaşı ile Türk Milletinin yeniden ve daha güçlü bir şekilde tarih sahnesine çıkmasını sağlamış, Cumhuriyet ile de Türk insanına çağdaş uygarlığın kapılarını açmıştır.
          O’nun önderliğinde, Anadolu topraklarından yükselen bağımsızlık ve özgürlük meşalesi dünyada pek çok topluma da örnek olmuştur. Atatürk’ün ve Cumhuriyetimizin en büyük ideali; iktisadi ve sosyal alanda kendini sürekli yenileyerek çağa ayak uydurabilen bir Türkiye´dir. En büyük eseri Cumhuriyet olan Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ulusal birlik ve bölünmez bütünlük konusunda halkıyla birlikte çok zor şartlarla mücadele yürüten, engin düşüncesi, bağımsızlık mücadelesi ve barış içinde bir dünya özlemi nedeniyle, Türk Milletine olduğu kadar dünya milletlerine de örnek olmuştur.
           Bu duygu ve düşüncelerle Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanımız Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 84. yıl dönümünde bir kez daha minnet ve  rahmetle anıyoruz.’’

Atatürk’ün izi onun öldüğü noktada biter, ama yolu bitmez, sonsuza dek uzanır.