ÖZEL ÇAĞ FEN / ANADOLU / FEN ve TEKNOLOJİ LİSESİNDE DÜNYA MOL GÜNÜ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

Mol kavramının bulunmasının kimya biliminin gelişmesine sağladığı olağanüstü katkıya dikkat çekmek üzere okulumuzun 10. Sınıf Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri “Dünya Mol Günü “ nü etkinliklerle kutladı.

10. sınıfların ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte, “Periyodik Cetvel, Vücudumuzdaki Kimya,  Mol Çarkı gibi bilimsel ve öğretici, oyunlar oynandı. Ayrıca Avagadro Sayısı ve Mol Kavramı ile ilgili ödüllü soru cevaplarla öğrenciler eğlenerek öğrendiler. 10.sınıflarımızın Mol temalı pastaları ise arkadaşları tarafından büyük ilgi gördü. Etkinlikte emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.