ÖZEL ÇAĞ FEN / ANADOLU / FEN ve TEKNOLOJİ LİSESİ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİ KEŞBÜKÜ KANYONUNDAYDI

Doğa Kulübü öğrenci ve öğretmenlerimiz , Beslenme Dostu Okul programı kapsamında öğrencilerimizin sağlıklı yaşam konusunda farkındalıklarını artırmak ve doğa ile iç içe yapılan sporların faydalarını gösterebilmek için  Keşbükü Kanyonuna gittiler. 20 Ekim Pazar günü yapılan gezide öğrencilerimiz trekking  yaptılar, voleybol oynadılar ve öğle yemeği için hazırlıklara yardım ettiler.  Aynı zamanda temiz havada kitap okuyarak dinlenen öğretmen ve öğrencilerimiz  güzel bir gün geçirdiler. Etkinliği organize eden doğa kulübü öğretmenlerine teşekkür ederiz.