ÖZEL ÇAĞ ANADOLU / FEN VE TEKNOLOJİ LİSESİNDE 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİNİN 107.YIL DÖNÜMÜ TÖRENİ

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 107.yılında ,Çanakkale ruhunu yaşatmak,şehitlerimizi minnet ve saygıyla anmak amacıyla tüm öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla tiyatro salonumuzda bir tören düzenlendi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende okulumuz Tarih dersi öğretmeni tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Çanakkale Savaşı’nı anlatan video gösterimi sonrasında , ‘Ya Çanakkale Savaşı kazanılmasaydı’ konulu şiir ve kompozisyon dalında 1.olan öğrencilerimiz yazdıkları kompozisyon ve şiirleri okudular. Ardından 11 FTA öğrencilerimiz tarafından hazırlanan ‘Çanakkale AĞLAR’ isimli oratoryo sergilendi. Oratoryo sonunda hep bir ağızdan söylenen ‘Çanakkale MARŞI’ ile tören büyük bir coşku içinde sona erdi.

Törende emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.