9. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ ÇUKUROVA DEVLET SENFONİ ORKESTRASI EĞİTİM KONSERİNDEYDİ

9. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ ÇUKUROVA DEVLET SENFONİ ORKESTRASI EĞİTİM  KONSERİNDEYDİ

Özel Çağ Anadolu / Fen ve Teknoloji Lisesi 9. Sınıf öğrencileri 23.10.2019 tarihinde Çukurova Devlet Senfoni Orkestrasının Eğitim Konserine gittiler. Öğrencilerimiz Devlet Senfoni Orkestrasının  değerli sanatçılarıyla ve  çok sesli müzik ile tanıştılar. Senfonide kullanılan vurmalı, üflemeli ve yaylı enstrümanları daha yakından tanıma şansı bularak, başta Alman  sanatçılar olmak üzere Brahms, Vivaldi, Mozart gibi önemli bestecilerin eserlerini ve  klasikleşmiş olan bazı film müziklerini de dinleyen öğrencilerimiz müziğin evrensel yönünü bir kez daha hissettiler.

Çağ Koleji olarak Çukurova Devlet Senfoni Orkestrasının değerli sanatçılarına ve yetkililerine teşekkür ederiz.