KÜRESEL OKUL ÜNVANIMIZLA ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ

ÇAĞ KOLEJİ İlkokul ve Anaokulu, Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Çözümler Ağı (UN SDSN) tarafından yürütülen Küresel Okullar Programı’nın (Global Schools Program) üyesi olmuştur.

Öğrencilerimizi dünya sorunlarını düşünen, çözüm bulmak için gerekli stratejileri yürütebilen ve gezegene anlamlı katkılar sunan birer dünya vatandaşı olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz. Bu doğrultuda, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Ocak ayından itibaren, “Küresel Okul” ünvanımız ile çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Küresel Okullar Programı kapsamında geleceğin toplumunu inşa edebilmek için çocuklarımızı küçük yaşlardan itibaren  bilinçlendirmek  gerektiği düşüncesiyle çalışmalarımıza müfredat geliştirmelerimiz ve öğrenci etkinliklerimiz ile devam edeceğimizi sizlerle paylaşmak isteriz.