ÇAĞ KOLEJİ TÜRKİYE BİRİNCİSİ

ÇAĞ KOLEJİ TÜRKİYE BİRİNCİSİ
ÇAĞ KOLEJİ TÜRKİYE BİRİNCİSİ

İl Milli Eğitim Müdürü ve Kaymakamdan Ödül

       2019  LGS'de (Liselere giriş sınavında), Özel Çağ Ortaokulu  öğrencisi Devrim Deniz KIZILASLAN soruların tamamına doğru cevap vererek 500 tam puanla Türkiye Birincisi oldu.

        Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem KOCA ve Tarsus Kaymakamı Yüksel ÜNAL  Türkiye Birincisi olan öğrenciye ödül verdiler.

        Çağ Koleji Yönetim Kurulu Üyesi, Emekli Milli Eğitim Müdürü Ethem   SARI, birinci  olan öğrencisine plaket  ve ödül verirken yaptığı açıklamada “33 yıldır ''Az öğrenci alır, seçkin yetiştirir'' ilkesiyle eğitimin markası  olan  okulumuz, kurulduğu  günden bu yana Türkiye'nin en seçkin öğrencilerini yetiştirmenin gururunu yaşamaktadır. Bu bağlamda, bu yıl yapılan LGS'de Türkiye Birincisi olan öğrencimiz Devrim Deniz'i kutluyorum. Emeği geçen öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum. Sınava giren bütün öğrencilerimizi ayrıca tebrik ediyorum. Çağ'da başarı bir gelenektir. Biz bu geleneği gelecek nesillere  aktarmak için özveriyle  çalışmaya  devam  edeceğiz” dedi.

      Türkiye Birincisi olan Devrim Deniz KIZILASLAN, “İlk günden itibaren  ailemin desteğini hep yanında hissettim. Okulda yıl boyu yaptığımız yoğun  çalışmalarla bana destek olan öğretmenlerime çok teşekkür ederim. Planlı ve istikrarlı çalışmam, bu başarıyı  elde etmemi sağladı” diyerek duygularını ifade etti.