Yazar Toprak IŞIK\'ın Okulumuzu Ziyareti

Özel Çağ İlkokulu ve Ortaokulu, kültürel etkinlikler çerçevesinde kitap okumayı yaşam tarzı haline getirmiş öğrencileriyle kitap okuma yarışması düzenledi.Yazar Sn. Toprak IŞIK’ın "Babam Okulun En Çalışkanı"adlı kitabını okuyan öğrenciler bilinçli bir okur olmanın gereği olarak çok çeşitli etkinlikler düzenledi.Bütün bunlar çerçevesinde Sn.Toprak IŞIK okulumuza davet edildi.Kitap okuma yarışmasında sınıf bazında ilk üçe giren öğrenciler "Kitap Kurdu" belgelerini yazarımızın elinden alarak büyük sevinç yaşadılar.Bunların yanı sıra yazarımıza çok güzel sürprizler hazırlandı.

Öğrencilerimiz daha önceden hazırlamış oldukları soruları yazarımızla paylaşarak çok güzel bir söyleşi gerçekleştirdiler.Bütün öğrencilerimiz, yazarımız gelmeden ona mektup yazarak duygu ve düşünceleriyle Sn. Toprak IŞIK’ı hem şaşırtıp hem de çok mutlu etti. Etkinliğimiz çocuklarımızın kitaplarını imzalatmasıyla sona erdi. Alkış ve teşekkürler eşliğinde okulumuzdan uğurlanan yazarımızı bir kez daha aramızda görmeyi umut ediyoruz.