YAZ OKULU KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR

Sayın Velimiz,

1986 yılından bu yana Anaokulundan Üniversiteye öğrencilerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlayan entegre olmuş kurumumuzda 7-12 yaş arası tüm öğrencilerimize alternatif bir yaz okulu imkanı sunuyoruz. Bu yıl ikincisini yapacağımız ÇAĞ YAZ OKULUMUZDA, çocuklarımızın yaşıtlarıyla birlikte eğlenerek, en verimli şekilde ve güvenli bir ortamda geçirecekleri keyifli, neşe dolu oyunlarla keşfederek öğrendikleri, eğlenceli yaz programı öğrencilerimizi bekliyor.

Hafta içi her gün 9.30 – 17.00 saatleri arasında gerçekleşecek Çağ Yaz Okulumuzda öğrencilerimiz yüzme ve binicilik eğitimi için öğretmen ve antrenörler eşliğinde Adana Atlı Spor Kulübü Tesislerini kullanacaklardır. Belirlenen program dikkate alınarak yaşlarına göre gruplandırılacaktır. Sportif sanatsal, kültürel ve akademik etkinlikler, haftanın belirli günlerinde düzenli ve dönüşümlü olarak yürütülecektir. Etkinlikler, konusunda uzman eğitici ve antrenörler gözetiminde yürütülecek olup her gruptan sorumlu olan bir öğretmen gün boyu öğrencilerle birlikte olacaktır.

Öğrencilerimize her gün sabah ve ikindi kahvaltısı ile öğle yemeği sunulacaktır. Gelişme çağında olan ve spor yapan çocuklarımızın günlük kalori ve besin öğesi ihtiyaçları göz önüne alınarak belirlenen menüler, hijyen kurallarına uyularak hazırlanacaktır.

Öğrencilerimiz her sabah evlerinden hostes eşliğinde alınarak etkinlik bitiminde yine evlerine bırakılacaktır. Tüm gün okul hemşiremiz yanlarında olacaktır.

ÇAĞ YAZ OKULU FİYATIMIZ HERŞEY DÂHİL 1100 TL