ŞANLI TARİHİMİZLE BULUŞTUĞUMUZ ÇANAKKALE-BURSA GEZİMİZ

Özel Çağ Anadolu ve Fen Lisesi olarak 5-7 Mayıs tarihlerinde düzenlediğimiz gezinin birinci gününde öğrencilerimiz, Vialand Eğlence Merkezi’nde keyifli anlar yaşayarak doyasıya eğlendiler. İkinci gün 57. Alay Şehitliği, Şahindere Şehitliği, Mecidiye Tabyası, Seyit Onbaşı Heykeli, Çanakkale Şehitler Abidesi, Kilitbahir Kalesi, Conkbayırı gibi Gelibolu Yarımadası’nın önemli noktalarını; üçüncü gün ise Bursa’da Ulu Camii, Tophane, Koza Han’ı ziyaret ettiler. Bu gezilerimiz esnasında tarihi ve kültürel birikimlerini artırırken aynı zamanda Çanakkale’de şanlı bir tarihin nasıl yazıldığını yakından görme ve coğrafi güzelliklere sahip yeni yerler keşfetme fırsatı da yakalayan öğrencilerimiz keyifli, eğlenceli kimi zaman da duygu dolu dakikaların yaşandığı anılarla evlerine döndüler.