"BENİM ŞARKIM ALMANCA" ŞARKI YARIŞMASI

Almancayı sevdirmek, bu dilde şarkı söylenebileceğini de göstermek amacıyla Benim Şarkım Almanca \’\’ Mein Lied ist auf Deutsch\’\’ Karaoke Şarkı Yarışması 30.12.2014 tarihinde gerçekleştirildi. Yarışmada öğrencilerimiz dinleyenleri etkileyip unutulmaz anlar yaşattılar.

Öğrencilerimiz yarışmada 3 jüri üyesi tarafından, müzik, sahne performansı ve telaffuz alanlarında değerlendirilmiştir.

Jüri heyeti;

Almanca öğretmenimiz Levent Uyanık

Kimya öğretmenimiz Esra Tuna

ve Biyoloji öğretmenimiz Canan Özdemir\’dir.

Yarışmamıza 13 yarışmacı katılmış ve jüri değerlendirmesi sonucunda;

Buket Sözbilir - Sezin Paksoy ikilisi ve Durcan Şen adlı öğrencilerimiz 1.\’liğe

Yaren Hazır - Anıl Karabulut ikilisi 2.\’liğe

Berkay Yıldırım adlı öğrencimiz de 3\’ lüğe layık görülmüştür.

9. ve 10. sınıfların arasında yapılan yarışmamıza konuk olarak katılan ve performansıyla tüm dinleyenlerden büyük beğeni toplayan 11 FL sınıfından Pelinsu Apucu\’ya ayrıca teşekkür etmek istiyoruz. Jüri kendisine \’ Jüri Özel Ödülü\’ takdim etmiştir.