ÖZEL ÇAĞ ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ 10NİSAN POLİS GÜNÜNDE EMNİYET TEŞKİLATINI YALNIZ BIRAKMADI

Okulumuz 5. sınıf öğrencileri Ulu Önder Atatürk’ün " Herkesin polisi kendi vicdanıdır fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır." Sözünü ilke edinerek vicdanımızın sesi olan emniyet teşkilatımızın çalışmaları hakkında bilgi edinmek ve 10 Nisan Polis Gününü kutlamak adına bir ziyarette bulunmuştur.Tarsus Emniyet Müdürü Haydar Çelik tarafından makamında misafir edilen öğrencilerimize emniyet müdürlüğü binası gezdirildikten sonra Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde toplumsal olaylara müdahalede kullanılan araç geçler tanıtılıp polisin görev ve yetkileri konusunda bilgi verilmiştir.