ÖZEL ÇAĞ LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM BAŞLANGICI VE DERS SAATLERİ

ÖZEL ÇAĞ ANADOLU LİSESİ / ÖZEL ÇAĞ FEN LİSESİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM BAŞLANGIÇI ve DERS SAATLERİ

2015 – 2016 Eğitim-Öğretim Yılı 28 Eylül 2015 Pazartesi günü başlayacaktır. Okulumuz ders başlangıç saati 08:25, ders bitiş saati 15:30 dur. Üniversite Hazırlık öğrencileri olan 12.sınıf öğrencilerimizin Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri çıkış saati 17:00 dır.

SERVİS BİLGİSİ

10, 11 ve 12. Sınıf öğrencilerimiz geçen seneki servislerine aynı saatte binerek geleceklerdir. Güzergah ve saat değişikliği var ise ilk gün kendilerine servis şoförü tarafından bilgi verilecektir.

9.Sınıf öğrencilerimiz okulun ilk günü en geç 08:10 da kendi imkanları ile geleceklerdir. Okula geldikleri ilk gün çıkış saatinde kendilerini getirip götürecek en uygun güzergahtaki servise bindirilecekler ve ertesi gün bu servis ile gelip gitmeye devam edeceklerdir.

OKUL KIYAFETLERİ

Lise okul kıyafetlerimiz ADANA REAL BOYNER Mağazalarında satışa sunulmuştur.

DERS ARAÇ ve GEREÇLERİ

Tüm lise öğrencilerimize her derse ait resmi devlet ders kitapları okula geldikleri ilk gün teslim edilecektir. Öğrencilerimizin yıl içerisinde kullanacakları ders defterleri internet sitemizde tablo olarak yayımlanmıştır.