ÖZEL ÇAĞ KOLEJİNDE ŞİİR DİNLETİSİ COŞKUSU

21 Mayıs’ta Çağ Kolejinde sunulan " Sevgi Temalı Şiirler" dinletisi veli ve öğretmenlerimizin beğenisini topladı. Dinletide Özel Çağ Anadolu ve Fen Lisesi 9 , 10, 11. Sınıf öğrencileri aralarında Can Yücel, Aziz Nesin, Ahmet Telli , Nazım Hikmet ve Yavuz Bülent Bakiler gibi şairlerimizin yer aldığı ,sevginin her türünden esin almış şiirler okudular. Müzik ve şiirin yan yana olduğu dinletide öğrencilerimiz piyano ve gitar soloları yanında Türk ve yabancı solo şarkılar seslendirdi.

Şiir, yaşamın müziğini yaratan duygularımızı en güzel şekilde ifade ettiğimiz yollardan biridir. Sevginin her halini şiirlerde yansıtan şairlerimizi selamlıyor , emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize bizlere yaşattıkları duygu dolu anlar için teşekkür ediyoruz.