ÖZEL ÇAĞ KOLEJİNDE RİZİKOMAT MATEMATİK YARIŞMASI HEYECANI

Özel Çağ Fen Lisesi / Çağ Anadolu Lisesi MATEMATİK KULÜBÜ tarafından organize edilen ve 08.03.2016 tarihinde gerçekleştirilen "RİZİKOMAT MATEMATİK YARIŞMASI " oldukça heyecanlı geçti.

Yarışma için Matematik Kulübü önce, seçilen 6 gruptan ön eleme yaparak üç grup oluşturdu.

A grubunda Emre AĞAÇDİKEN, Metehan ARSLAN, Necmi Can SEÇER, Arda Deniz ÇELİK

B grubunda Ferah Sevil KİL, Yalkın ÇIRAK, Metin Ege YACAN, Oğuzhan ALÇİN

C grubunda Dilan Cansu YAVUZ, B. Derman BALCI, M. Bahadır ARICI, Alena AKDOĞAN

yarıştılar. Yarışmada 9, 10,11.sınıf ve Ne Çıkarsa kategorilerinde toplamda 20 soru soruldu. Soruların puan değerleri zorluk derecelerine göre ayarlandı. Oldukça çekişmeli geçen yarışmada birinci B grubu, ikinci C grubu, üçüncü ise A grubu oldu. Yarışmacı öğrencilerimize katılımlarından ve yarışma kurallarına uyma konusunda gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Yarışmanın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize, yarışmanın sunuculuğunu profesyonel bir şekilde yapan öğrencimiz Yavuz KARACA’ya, alınan puanları, puan tablosuna yazan Ozan Doğaç ERDEM’e ve yarışmacılara soruları dağıtan Hande DURAN’a teşekkür ederiz.