ÖZEL ÇAĞ KOLEJİNDE GELENEKSEL BAHAR FESTİVALİ COŞKUSU

Özel Çağ Anadolu ve Fen Lisesinde her yıl olduğu gibi bu yıl da kardeş köy okulumuza yapılacak yardım için organize edilen "Geleneksel Bahar Festivali" renkli görüntülere sahne oldu.

Festival 21 Nisan Cuma günü, Tarsus Halk Eğitim Merkezi halk oyunları ekibinin Gaziantep ve Adıyaman yörelerinden oynadıkları oyunlarla başladı. Ardından sahne alan Çağ Üniversitesi Latin Dansları Grubu’nun gösterisi ile öğrencilerimiz halk kültürümüz ile modern kültürü aynı anda görme imkânı buldular. Halk oyunlarına ve Latin danslarına eşlik eden öğrencilerin mutlulukları görülmeye değerdi.

11. sınıf öğrencilerimizin katkılarıyla hazırlanan festivalde yiyecek-içecek stantları yanında Halat Çekme Yarışması ve Futsal Turnuvası Finali de öğrencilerden büyük ilgi gördü.

Festival sonunda Çağ Üniversitesi Müzik Grubu Voltran’ın sahne alması ile heyecanlanan öğrencilerimiz grubun söylediği Türkçe ve yabancı şarkılara eşlik ettiler.

Bahar festivalimize gelerek festivali renklendiren Tarsus Halk Eğitim Merkezi halk oyunları ekibine, Çağ Üniversitesi Latin Dansları Grubu’na ve Çağ Üniversitesi Müzik Grubu Voltran’a teşekkür ederiz. Ayrıca organizasyonu hazırlayan, farklı lezzetlerin sunumlarında ve satışlarında görev alan Anadolu ve Fen Lisesi 11. sınıf öğrencilerimize teşekkür ederiz.