ÖZEL ÇAĞ KOLEJİNDE DÜNYA ETİK HAFTASI KUTLANDI

25 Mayıs tarihi bütün dünyada Etik Günü olarak kutlanmaktadır. Bizim kültürümüzde kavram ve çerçeve olarak "ahlak" kelimesiyle bağdaştırabileceğimiz bu terim son yıllarda ülkemizde de önem kazanmış bulunmaktadır. Bu günün ne anlama geldiğini ve niçin kutlandığını bilmek ve okulumuz etik kurallarını bir kez daha hatırlamak amacıyla okulumuzda 27 Mayıs Cuma günü bir program düzenlendi.

Program, okulumuz Rehber öğretmeni tarafından yapılan " Etik Haftasını Niçin Kutluyoruz?" konulu bir sunumla başladı. Öğrencilerimiz tarafından evrensel etik ilkelerin okunmasının ardından okulumuz etik değerleri hakkında da bilgi verildi.

9 Fen Lisesi ve Anadolu Lisesi öğrencilerinin " ETİK DEĞERLER"le ilgili çektikleri kısa filmlerin gösterimi ise oldukça ilgi çekti.