ÖZEL ÇAĞ KOLEJİNDE ÇANAKKALE ZAFERİ\'NİN. 100. YILDÖNÜMÜ TÖRENİ

Destanların yazıldığı Çanakkale Zaferi’nin 100. yıldönümünde şehit ve gazilerimiz okulumuzda törenlerle anıldı. Çanakkale Zaferi ile ilgili konuşmaların yapıldığı, yazı ve şiirlerin okunduğu programda öğrencilerimiz tarafından sahneye konulan ‘’Çanakkale’nin Son Kahramanları" isimli oyun büyük ilgi gördü.

Her milletin tarihinde unutulması güç önemli olaylar vardır. Nesiller bu müstesna olayları hatırlamak ve bu olaylarla gurur duymakla ancak var olmalarının nedenleri anlayabilirler. Bizler Çağ ailesi olarak bugün onur ve gururla andığımız, büyük zaferi yaşatan başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve değerli silah arkadaşları olmak üzere, Çanakkale\’nin kahraman şehitlerini; rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.