ÖZEL ÇAĞ KOLEJİNDE BİLİM ŞENLİĞİ VE PROJE YARIŞMASI COŞKUSU

Özel Çağ Fen Lisesi ve Çağ Anadolu Lisesi 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerimizin bu yıl da büyük bir emekle hazırladıkları projeler, 15 Mayıs Cuma günü okulumuzun bahçesinde sergilendi. Bilim Şenliği ve Proje Yarışması bu yıl da görülmeye değerdi.

Bilim Şenliğine; Fen Bilimleri, Matematik, Sosyal Bilimler ve Yabancı Diller alanlarında 143 öğrencimiz, 78 projeyle katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ahmet Sefa Demir ve Şube Müdürü Sayın Mehmet Gürsoy\’un da katıldığı ve beğenilerini sunduğu sergide velilerimiz de bizleri ve öğrencilerimizi yalnız bırakmadı.

Tarsus ve Mersin\’den çeşitli okulların ziyaretleriyle renklenen Bilim Şenliği ve Proje Yarışması\’nda öğrencilerimiz eleştirel düşünme, zaman yönetimi, problem çözme, yazılı ve sözlü sunum ile bilimsel araştırma becerilerini sabırlı ve özgüvenli olmanın önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.