ÖZEL ÇAĞ KOLEJİ VE ÖZEL ÇAĞ FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİ SANDIK BAŞINDA

Özel Çağ Fen Lisesi ve Çağ Anadolu Lisesi’nde okul meclislerini oluşturmak üzere, sınıf içinde gizli oy –açık sayım usulüyle yapılan oylama sonucunda her şubeden bir sınıf temsilcisi seçildi. Oluşturulan meclis üyeleri arasından okul başkanını seçmek için okul genelinde seçim yapıldı. Tiyatro salonunda gerçekleştirilen seçimde, sınıf temsilcilerinin isimlerinin bulunduğu oy pusulalarını sandık başkanından alarak kabinde gizli oy kullanan öğrenciler, demokratik ve heyecanlı bir süreci yaşıyor olmanın mutluluğu içinde pusulalarını sandıklara attılar. Seçim sonucunda Özel Çağ Koleji Okul Başkanı 12 A / B sınıfından Oğuz ŞİRE, Özel Çağ Fen Lisesi Okul Başkanı 12 FL sınıfından Ulaş YILDIZ olarak belirlendi.