ÖZEL ÇAĞ KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ TARSUS ZÜBEYDE HANIM ÖZEL UYGULAMA MERKEZİNDEYDİ

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Özel Çağ 11 Fen Lisesi öğrencileri 01. 12. 2017 tarihinde Tarsus Zübeyde Hanım Özel Uygulama Merkezini ziyaret ettiler.

Ziyaret esnasında ilk etapta Tarsus Zübeyde Hanım Özel Uygulama Merkezi öğretmen ve öğrencileriyle birlikte Saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu ve ardından yemin töreni yapıldı. Sosyal sorumluluk kapsamında çocuklara küçük müzik aletleri dağıtıldı. Öğretmenler ve çocukların birlikte hazırladıkları gösteriler izlendi. Öğrencilerimiz müzik eşliğinde çocuklarla dans ettiler ve üçerli gruplar halinde sınıflara dağılarak onlarla birer ders saati zaman geçirdiler.

Çağ Koleji olarak Tarsus Zübeyde Hanım Özel Uygulama Merkezi idareci ve öğretmenlerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.