ÖZEL ÇAĞ KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ ÖREN YAZ KAMPINDAYDI

9.sınıf Fen ve Anadolu lisesi öğrencileri, liderlik, özgüven ve yaratıcılıklarını geliştirmek, ekip ruhunu kavramak, bireysel becerilerini geliştirmek, paylaşma ve dostluk duygularını pekiştirmek amacıyla 29 Haziran-14 Temmuz tarihleri arasında Danışman Öğretmenimiz gözetmenliğinde Balıkesir’in Ören beldesindeki yaz kampına katıldılar.

Katıldıkları sosyal aktiviteler sayesinde kendilerini ifade etme özgürlüğü yakalayan öğrencilerimiz eğlence ve disiplini de birlikte yaşadılar. Evden uzak disiplinli ve kontrollü bir ortamda eğlenme –öğrenme-keşfetme imkanı bulan öğrencilerimiz, kendi ayakları üzerinde durabileceklerini de kanıtlamış oldular.

Sevgi ve saygı bağlarıyla yeni arkadaşlar edinen öğrencilerimiz, aldıkları eğlenceli eğitim, ve biriktirdikleri güzel anlar ve anılarla yeni eğitim-öğretim dönemine en iyi şekilde hazırlandılar.