ÖZEL ÇAĞ KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ ÇUKUROVA DEVLET SENFONİ ORKESTRASI EĞİTİM KONSERİNDEYDİ

Özel Çağ Koleji öğrencileri ÇDSO’nun her sezon düzenlediği eğitim konserine gittiler. Müziğin hayatımızdaki yeri ve önemini anlatmak ,gençlerimize çok sesli müziği sevdirmek, daha yakından tanımalarını sağlamak, müziğe karşı ilgi duyan yetenekli çocukları özendirmek ve ilgisini artırmak, klasik müzik ve senfoni orkestrası ile tanışmalarını ve bununla birlikte gelecek nesillerin sanatsever bireylerinin yetişmesine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen konserde öğrencilerimiz, klasik müziğin önemli bestecilerinden Brahms , Mozart ve Strauss’un hayatını öğrendiler, eserlerinden parçalar dinlediler.

Müzik ve sanatla iç içe bir toplum için uğraş veren ÇDSO yönetici ve sanatçılarını kutluyoruz.