ÖZEL ÇAĞ KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ AKGEDİK KÖYÜNDEYDİ

Özel Çağ Anadolu Lisesi ve Çağ Fen Lisesi 11. Sınıf öğrencileri her yıl düzenlenen Bahar Festivali kapsamında gerçekleştirilen kermeste elde edilen gelirle 2015-2016 eğitim öğretim döneminde Tarsus ilçesine bağlı Akgedik İlköğretim Okulunu ziyaret ettiler.

Yaptıkları kitap, kırtasiye, giysi, oyuncak ve spor malzemeleri yardımlarıyla Akgedik İlköğretim Okulu öğrencilerinin yüzlerini güldüren öğrencilerimiz bu haklı gururu yaşamanın mutluluğuyla okuldan ayrıldılar.

Akgedik İlköğretim Okulu öğrencilerinin ise ders arasında sergiledikleri gösteriler, oynadıkları oyunlar izlemeye değerdi.

Akgedik İlköğretim Okulu idareci ve öğretmenlerine ilgilerinden ve gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür ederiz.