ÖZEL ÇAĞ FEN VE ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ " DÜNYAMIZIN OLUŞUMU VE JEOLOJİK ZAMANLAR " KONULU SEMİNER ALDILAR

Özel Çağ Fen ve Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencilerine 12 Aralık 2017 tarihinde Arkeolog Sayın Kadir YANIK tarafından " Dünyamızın Oluşumu ve Jeolojik Zamanlar " konulu bir seminer verildi.

Tarih dersi kapsamında alınan seminerde Sayın Kadir YANIK " Dünyamızın Oluşumu, Jeolojik zamanlar, Prehistorik Çağlar, Anadolu’da kurulan krallıklar ve Anadolu’daki Osmanlı hakimiyeti" konularında öğrencilerimize bilgi verdi. Çağ ailesi olarak bizleri aydınlattıkları için kendilerine teşekkür ediyoruz.