ÖZEL ÇAĞ FEN VE ANADOLU LİSESİ 9. SINIF ÖĞRENCİLERİNE ORYANTASYON EĞİTİMİ

2017-2018 eğitim- öğretim dönemi 9. sınıf öğrencilerine 18.09.2017– 22.09.2017 tarihleri arasında Rehber öğretmeni , Beden Eğitimi öğretmeni ve sınıf rehber öğretmenleri tarafından oryantasyon eğitimi verildi.

Açılış programının ardından konferans salonuna alınan öğrencilere okulumuz rehber öğretmeni tarafından okul kuralları ve 9. sınıfın üniversite hazırlık sürecindeki payı ve önemi anlatıldı. Öğrencilerimiz daha sonra sınıf rehber öğretmenleri eşliğinde spor salonuna alındılar.Beden Eğitimi öğretmenimiz okulumuzda yapılan sportif ve eğitici etkinlikler hakkında bilgi verdi.Ardından öğrencilerimize kafeteryada ikramlarda bulunuldu.

Okulun ikinci günü rehber öğretmeni tarafından konferans salonuna alınan öğrencilerimize tanışma etkinliği yanında lise müfredatı, meslek seçiminin önemi, okul kuralları, devam- devamsızlık ve okula uyum sürecini hızlandıran etkenler anlatıldı.