ÖZEL ÇAĞ FEN LİSESİ ve ÇAĞ ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ CENNET ve CEHENNEM ÖRENYERİNDEYDİ

PAPERON ANTİK KENTİ içerisinde bulunan Cennet ve Cehennem Obruklarına Tarih, Coğrafya ve Kimya dersleri kapsamında bir gezi düzenlendi. 10. sınıf öğrencilerimize Cennet ve Cehennem Obruklarının bir yeraltı deresinin yol açtığı kimyasal erozyondan dolayı tavanın çökmesi sonucu oluştuğu anlatıldı ve MS 5. yüzyılda yapılmış olan kilise hakkında bilgi verildi.

Geziye katılan öğrencilerimiz yöresel köy kahvaltısı da yaparak keyifli vakit geçirme fırsatı buldular.