ÖZEL ÇAĞ FEN LİSESİ ve ÇAĞ ANADOLU LİSESİ 2016 BİLİM ŞENLİĞİ VE PROJE YARIŞMASI

Özel Çağ Fen ve Çağ Anadolu Lisesi öğrencilerinin danışman öğretmenlerinin rehberliğinde hazırladıkları projeler, 13 Mayıs Cuma günü okul bahçesinde sergilendi. Bilim Şenliğine 21 Fizik, 13 Sosyal Bilimler, 11 Biyoloji, 9 Matematik, 7 Kimya ve 3 Yabancı Dillerden olmak üzere toplam 64 proje katıldı. Adana ve Tarsus’dan pek çok okulun yanında velilerimizin de bizleri yalnız bırakmadıkları Bilim Şenliği görülmeye değerdi.

Öğrencilerimizin, projelerinin içeriğini oluşturan fikirleri ve çözümleri sözlü anlatımla ifade edebilmelerini, sunabilmelerini, tartışabilmelerini ve savunabilmelerini sağlayan; günlük hayatın içindeki ayrıntıların, bilimsel yöntemlerle açıklanabileceğini keşfedip yeni bakış açıları kazanmalarına imkan veren, onlara ekip ruhu aşılayan bu etkinlikte görevli tüm öğretmen ve öğrencilerimizi kutlarız.