ÖZEL ÇAĞ FEN LİSESİ ve ANADOLU LİSESİNDE 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA TÖRENİ

Okulumuzda "Türk ulusunu bağımsızlığa kavuşturan, onu çağdaş uygarlığın ayrılmaz bir parçası gören ve çağdaş uygarlık düzeyine çıkaran, adı ve eserleri sonsuza kadar yaşayacak olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü, ölümünün 78. yılında, her zamankinden daha büyük bir özlemle andık.

Törenimiz tiyatro salonunda tüm Türkiye ile aynı anda radyo naklen yayınından aktarılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Tarih öğretmenimizin günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından tören," Atatürk’ün Ebediyete İntikali" video sunumu, şiirlerin okunması ve 10 Fen Lisesi öğrencilerimiz tarafından hazırlanan " Atatürk’e Vefa Oratoryosu" ile devam etti.

Modern Türkiye’nin kurucusu, başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü yaptıkları ve bundan sonra yapacağımız her şeye ışık olduğu için minnetle anarken, bizi derinden etkileyerek böylesine duygulu anlar yaşatan bu törenin hazırlanıp sunulmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ruhun şad olsun Ata’m.