ÖZEL ÇAĞ FEN LİSESİ / ÖZEL ÇAĞ ANADOLU LİSESİ / ÖZEL ÇAĞ ORTAOKULU TİŞÖRT TASARIM YARIŞMASI

ÖZEL ÇAĞ FEN LİSESİ / ÖZEL ÇAĞ ANADOLU LİSESİ / ÖZEL ÇAĞ ORTAOKULU

TİŞÖRT TASARIMI YARIŞMA ŞARTNAMESİ

Yarışma Teması               : Tişört  Tasarımı

Yarışma Amacı                 : Obezite hastalığına karşı dikkat oluşturacak ve sağlıklı yaşamın

önemini vurgulayacak resim/yazı/sembol vb. yer aldığı tişört tasarlamak.

Başvuru Adresi                  : info@cag.k12.tr.

Yarışma Takvimi

• Son Başvuru Tarihi                          : 24 Ekim 2018
  • Sosyal medya oylama tarihleri    : 26 Ekim-4 Kasım
  • Kazananların Duyurulması           : 5 Kasım 2018

Katılım Koşulları

• Yarışmaya yalnız Özel Çağ Ortaokulu, Fen Lisesi ve Anadolu Lisesinin tüm sınıflar düzeyindeki ÖĞRENCİLERİ başvurabilir.
  • Tasarımlar PDF ve JPG formatında hazırlanmalıdır.
  • Gönderilecek tasarım sahibinin adı, soyadı ve hangi sınıfta olduğu başvurusu içerisinde yer almalıdır.
  • Tasarımların üzerinde mutlaka tasarıma ait kişi/kişiler /grup imzaları ve Çağ Kolejini simgeleyen logo, isim vb. almalıdır.
  • Seçilen tasarım değiştirilemez, yarışma ödülü başkasına devredilemez ve/veya ödülün nakit karşılığı talep edilemez.
  • Her katılımcı yarışmaya birden fazla tasarım ile katılabilir. Ancak katılımcı yalnızca bir tasarımı ile ödül kazanabilir.
  • Başvurusu yapılan tişört tasarımları jüri tarafından incelenecek ve yarışma kıstaslarına uygun olmayanlar elenecektir. Yarışmaya katılması uygun görülen tasarımlar ise okulumuzun web sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden oylama linki paylaşılacak ve oylamaya sunulacaktır.
  •  Seçilen ilk 3 tasarım ödüllendirilecektir.

JÜRİ ÜYELERİ

Canan ÖZDEMİR