ÖZEL ÇAĞ FEN LİSESİ / ÇAĞ ANADOLU LİSESİNDE CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU

Özel Çağ Fen Lisesi / Çağ Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, 29 Ekim Cumartesi günü Cumhuriyet Bayramı’nı kutlamak amacıyla okulumuz tiyatro salonunda bir araya geldiler. Günün anlam ve öneminin anlatıldığı konuşmayla başlayan tören, öğrencilerimiz tarafından okunan yazı ve şiirlerle ve belgesel gösterimiyle devam etti. Tören sonunda hep birlikte okunan Onuncu Yıl Marşı ile Cumhuriyet coşkusunu yaşayan ve yaşatan öğrencilerimizin heyecanı görülmeye değerdi.

Özel Çağ ailesi olarak Kurtuluş Savaşı’nda kadını, erkeği, çocuğuyla gösterilen büyük gayret ve fedakârlıklarla elde ettiğimiz Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93. Yıldönümünü kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, aziz vatanın bütünlüğü ve bağımsızlığı için canlarını ortayakoyan tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve saygıyla anıyoruz.