ÖZEL ÇAĞ FEN LİSESİ / ÇAĞ ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ AKGEDİK İLKOKULUNDAYDI

Özel Çağ Fen Lisesi / Çağ Anadolu Lisesi öğrencileri 26 Ekim Çarşamba günü geleneksel köy okulu ziyareti nedeniyle Akgedik İlköğretim Okulundaydı. Okulumuz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübünün danışmanlığında tüm sınıflarda başlatılan oyuncak, kırtasiye ve giysi kampanyasına öğrencilerimiz büyük destek verdi.

Toplanılan giysi, oyuncak ve kırtasiye malzemeleri ile Akgedik İlköğretim Okuluna giden öğrencilerimiz, okuldaki küçük kardeşlerimizin minik yüreklerinde büyük tebessümler yaşattı.

Sosyal sorumluluğu artırmak, yardımlaşma ve dayanışma hususlarında farkındalık yaratmak için her yıl yaptığımız köy okulu ziyaretimizden bu yıl da öğrencilerimiz buruk bir mutlulukla döndü.

Bizlere gösterdikleri misafirperlikten dolayı Akgedik İlköğretim Okulu idareci ve öğretmenlerine teşekkür ediyor ve kısa zaman diliminde hayatı paylaştığımız küçük kardeşlerimize başarılar diliyoruz.