ÖZEL ÇAĞ ANADOLU VE FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİNİN TÜBİTAK MERSİN BÖLGE SERGİSİ ZİYARETİ

Özel Çağ Anadolu ve Fen Lisesi Öğrencileri 2015 Yılı TÜBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında 1544 proje arasından Matematik alanında " Desenlerin Şifresi " projesiyle sergiye katılmaya hak kazanan arkadaşlarını desteklemek için Mersin’e gittiler.

Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığı tarafından bu yıl 46.sı düzenlenen TÜBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasına katılan ve sergilenmeye değer 100 projeyi inceleyen öğrencilerimiz, aydınlık bir geleceğin ancak bilimsel düşünce temeli üzerinde kurulabileceğini bir kez daha gördüler.

Özel Çağ Koleji olarak tüm projelere başarılar diliyoruz.