ÖZEL ÇAĞ ANADOLU ve FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİ KARİYER GÜNLERİNDEYDİ

Özel Çağ Anadolu ve Fen Lisesi 03. 01.2018 tarihinde Tarsus Şelale Soroptimist Kulübünün aracılığıyla Kariyer Günleri Etkinliği kapsamında Makine Mühendisi Sn. Serkan DÜNDAR, Diyetisyen Sn. Yeşim CERRAHOĞLU, Diş Hekimi Sn. Belma KAR GÜRMAN, Psikolog Sn. Burak ASLAN, Avukat Sn. Ünzile KURU ve Elektrik- Elektronik Mühendisi Sn. Emir AYKURT’u ağırladı.

Tiyatro salonunda tüm öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte katılımcı misafirlerimiz, kendi meslekleriyle ilgili teknik ve pratik bilgileri, mesleklerinin avantaj ve dezavantajlarını, uzun vadede istihdam olanaklarını öğrencilerimizle paylaştılar. Misafirlerimiz aynı zamanda kendi alanlarıyla ilgili yöneltilen sorulara cevap verdiler.

Kariyer Günleri etkinliği çerçevesinde bizlere destek olan Tarsus Şelale Soroptimist Kulübü yönetim kurulu başkanı Aydan DİRİK, yönetim kurulu üyeleri Özlem ÖKTEN, Nuray OKYAY, Zeynep GÜL, Sema YILDIRIM’a ve katılımlarından dolayı Makine Mühendisi Sn. Serkan DÜNDAR, Diyetisyen Sn. Yeşim CERRAHOĞLU, Diş Hekimi Sn. Belma KAR GÜRMAN, Psikolog Sn. Burak ASLAN, Avukat Sn.Ünzile KURU ve Elektrik- Elektronik Mühendisi Sn. Emir AYKURT’a teşekkür ederiz.