ÖZEL ÇAĞ ANADOLU VE FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİ İSKEN’DEYDİ

Okulumuz Anadolu ve Fen Lisesi 10. Sınıf öğrencileri 22.12.2014 tarihinde " görerek öğrenme gezileri " kapsamında İskenderun Sugözü köyü mevkindeki İsken Enerji Santralindeydi. Fizik ve kimya dersleri kapsamında düzenlenen gezide termodinamik ve enerji üretimi konusunda bilgilenen öğrencilerimiz kariyer hedeflerini oluşturma noktasında mühendislerin çalışma şartlarını da yakından takip ettiler.

Ekonomik ve sosyal hayatın temel girdisi olan elektrik enerjisini, sahip olduğu yüksek yakma teknolojisi ve gelişmiş çevre koruma sistemlerini kullanarak çevreyle uyumlu bir şekilde üreterek ülkemizin sürdürülebilir kalkınmasına destek olan İSKEN çalışanlarına bizlere gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür ederiz.