ÖZEL ÇAĞ ANADOLU ve FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİ İKİNCİ KARİYER GÜNÜ ETKİNLİĞİNDEYDİ

Okulumuzda öğrencilerin meslek seçimlerine yardımcı olmak amacıyla ilki 03. 01.2018 tarihinde yapılan "Kariyer Günleri" nin ikincisi 04.04.2018 tarihinde Tarsus Şelale Soroptimist Kulübünün aracılığıyla yapıldı. Kariyer Günlerine Cumhuriyet Savcısı Sayın Şükran ÇELİK, Mimar Sayın Füsun ÜNLÜDOĞAN, Doktor Sayın Derya ÖZDEMİR, Eczacı Sayın Berna ŞANLI, Fizyoterapist Sayın Zekiye YILMAZ ve İşletmeci Sayın Ayşegül BORO konuşmacı olarak katıldılar.

Tiyatro salonunda tüm öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte katılımcı misafirlerimiz, kendi meslekleriyle ilgili teknik ve pratik bilgileri, mesleklerinin avantaj ve dezavantajlarını, uzun vadede istihdam olanaklarını, meslek seçimini, kişilik ve meslek seçimi arasındaki uyumun önemini, mesleklerin çalışma ortamı ve yükselme olanakları gibi pek çok değerli bilgiyi öğrencilerimizle paylaştılar. Misafirlerimiz aynı zamanda kendi alanlarıyla ilgili yöneltilen sorulara cevap verdiler. Etkinliğimiz katılımcılara plaket verilmesiyle son buldu.

Kariyer Günleri etkinliği çerçevesinde bizlere destek olan Tarsus Şelale Soroptimist Kulübü Başkanı Sayın Aydan DİRİK’e, Kulüp Sekreteri Sayın Özlem ÖKTEN’e , Programı sunan Kulüp üyesi Doktor Sayın Esin Esen DELİBAŞ’a ve katılımlarından dolayı Cumhuriyet Savcısı Sayın Şükran Çelik, Mimar Sayın Füsun ÜNLÜDOĞAN, Doktor Sayın Derya ÖZDEMİR, Eczacı Sayın Berna ŞANLI, Fizyoterapist Sayın Zekiye YILMAZ ve İşletmeci Sayın Ayşegül BORO’ya teşekkür ederiz.