ÖZEL ÇAĞ ANADOLU VE FEN LİSESİ 9. SINIFLARIMIZ YGS-LYS BİLGİLENDİRME SEMİNERİNDEYDİ

Okulumuz Rehberlik Birimi tarafından 15 Kasım ve 17 Kasım tarihlerinde Anadolu ve Fen Lisesi 9. Sınıf öğrencilerimize ‘’YGS ve LYS Bilgilendirme Semineri "verildi.

Seminerde öğrencilerimize YGS ve LYS’nin içerikleri anlatıldı. Sonrasında üniversite fakülteleri ve bölümleri için derslerin katsayı ve ağırlıkları hakkında bilgi verildi. Öğrencilerimize üniversiteye hazırlık sürecinin 12. sınıfta değil, 9. sınıftan itibaren başlanılması gereken bir süreç olduğu vurgulanarak farkındalık oluşturmaya çalışıldı.