ÇAĞ’DA AFS SEMİNERİ

AFS yetkilisi Funda ÖZKAN ve daha önce AFS programıyla Avusturya’daki bir okulda lisenin 10. sınıfını okuyup yurda dönen bir öğrenci tarafından AFS Kültürlerarası programları hakkında öğrencilerimize seminer vermişlerdir. Türk Kültür Vakfı-AFS Kültürlerarası Programları çerçevesinde Milli Eğitim Bakanlığının izni ile öğrencilere 2016-2017 ders yılında, bir yıl süre ile yurtdışında bir ailenin yanında yaşayarak lise öğrenimi görme imkanı tanınmaktadır. Yurtdışında bulundukları bir yıl boyunca öğrenciler farklı kültürlerden insanlarla tanışma, iletişim kurma, karşılıklı örf ve adetlere saygı gösterme ve kurdukları dostluklarla dünya barışına katkıda bulunarak dünya vatandaşı olma fırsatı yakalarlar.