ÇAĞ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANI SAYIN PROF.DR. YÜCEL ERTEKİN OKULUMUZDAYDI

Özel Çağ Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri 08.01.2018 tarihinde Çağ Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Yücel Ertekin’i ağırladı. Sunuma misafir iki hukuk fakültesi öğrencisiyle katılan Sayın Prof. Dr. Yücel Ertekin, Çağ Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve kampüs yaşamı hakkında genel bilgi aktardı. Hukukun tanımı, özelliği ve tercih nedenleri üzerinde de duran Sayın Ertekin, sunum sonunda öğrencilerimizin sorularını yanıtladı. Bilgilerini bizlerle paylaşan Sayın Prof. Dr. Yücel Ertekin’e ve öğrencilerine teşekkür ederiz.