ÇAĞ KOLEJİNDE SÜRPRİZ ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI

Öğretmenlik mesleğinin kutsallığını bilen ve Başöğretmen Atatürk’ün izinde ilerleyen Çağ Koleji 11 Fen Lisesi öğrencileri, 24.11.2017 tarihinde okulumuz tiyatro salonunda okulumuz öğretmenlerine sürpriz bir Öğretmenler Günü kutlaması yaptılar.

Tören Başöğretmen Atatürk ve şehit öğretmenlerimiz adına bir dakikalık saygı duruşuyla başladı. Ardından öğretmenler, farklı alanlarda yapılan yarışmalara dahil oldular. Öğretmenlerimizin fotoğraflarıyla hazırlanan slayt sunum ve mezun öğrencilerin gönderdikleri kutlama videoları öğretmenlerimize duygusal anlar yaşattı. Öğretmen ve öğrencilerimiz için unutulmaz bir Öğretmenler Günü kutlaması hazırlayan 11 Fen Lisesi öğrencilerine bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederiz.