ÇAĞ KOLEJİNDE MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI

Çağ Koleji ve Çağ Fen Lisesi öğrencilerinin 2015-2016 eğitim-öğretim dönemi mezuniyet töreni 3 Haziran’da yapıldı.

Çağ Koleji tiyatro salonunda düzenlenen töreni Çağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çetin BEDESTENCİ, Çağ Üniversitesi Genel Sekreteri Sayın Dr. Veli KÖROĞLU da katılımlarıyla onurlandırdı.

Tören, alkışlar eşliğinde mezun olacak öğrencilerin salona girmesiyle başladı. İstiklal Marşı ve Saygı duruşunun ardından program, öğrencilerin Almanca, İngilizce ve Türkçe konuşmalarıyla devam etti. Programda Okul Müdürümüz Sayın Seyyal Cengiz ve Genel Müdürümüz Sayın Fatma Eroğlu konuşmalarında Çağ Kolejinin 30.yılında ana okulundan üniversiteye uzanan eğitim ağıyla en iyiye ulaşmayı hedeflediğini belirterek tüm öğrencilere üniversite hayatlarında başarılar dilediler. Ayrıca bu gecenin haklı gururunu yaşayan, kalpleri heyecanla çarpan velileri ve yakınlarını tebrik ettiler.

Okul birincilerinin yaş kütüğüne plaket çakmalarının ardından öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi ve törenimiz ‘BARIŞ ‘ adına İngilizce ve Türkçe konuşmalarla devam etti. Kep töreni, 2015-2016 mezunlarının Onuncu Yıl Marşı eşliğinde keplerini havaya atmasıyla sona erdi.

Ayrıca törende öğrencilerin eğitim sürecinde yaşadıklarından kesitler sunan sinevizyon gösterisi, öğrenciler ve ailelerine duygu dolu anlar yaşattı. 12. sınıfların hem mezuniyet sevinci yaşadığı hem de okullarından ayrılmanın burukluğu içerisinde oldukları törende velilerimiz, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz okul bahçesinde dilek feneri uçurdular. Öğrencilerimiz bu güzel günü ölümsüzleştirmek için aileleriyle ve öğretmenleriyle bol bol fotoğraf çektirdiler. Eğitim-Öğretim hayatları süresince bir Çağlı duyarlılığını kaybetmeden çalışan, davranışlarıyla diğer sınıflara her zaman örnek olan 2015- 2016 mezunlarımıza Çağ Koleji olarak yaşamlarında başarı ve mutluluklar diliyoruz.