Çağ Koleji\'nde Mezuniyet Töreni Yapıldı

Çağ Koleji ve Çağ Fen Lisesi öğrencilerinin 2014-2015 eğitim-öğretim dönemi mezuniyet töreni 5 Haziran’da yapıldı.

Törenimiz, Çağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çetin Bedestenci, Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Yener Gülmez, Genel Müdür Fatma Eroğlu, veliler ve öğretmenlerin katılımıyla başladı.

İstiklal Marşı ve Saygı duruşunun ardından programımız öğrencilerimizin Almanca, İngilizce ve Türkçe konuşmalarıyla devam etti. Programda Okul Müdürümüz ve Genel Müdürümüz konuşmalarında Çağ’ın ana okulundan üniversiteye uzanan eğitim yolunda en iyiye ulaşmayı hedeflediğini belirterek tüm öğrencilere üniversite hayatlarında başarılar dilediler.

Okul birincilerinin yaş kütüğüne plaket çakmalarının ardından öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi ve törenimiz ‘BARIŞ ‘ adına İngilizce ve Türkçe konuşmalarla devam etti. Salonda Fen Lisesi öğrencimiz Elif Kesmen’in ‘Veda Konuşması"yla duygu dolu anlar yaşandı. Tören, 2014-2015 mezunlarının Onuncı Yıl Marşı eşliğinde keplerini atmasıyla sona erdi.

Hüzün ve mutluluğun bir arada olduğu törende , velilerimiz öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz okul bahçesinde dilek feneri uçurdular. Öğrencilerimiz bu güzel günü ölümsüzleştirmek için aileleriyle ve öğretmenleriyle bol bol fotoğraf çektirdiler. Eğitim-Öğretim hayatları süresince bir Çağlı duyarlılığını kaybetmeden çalışan, davranışlarıyla diğer sınıflara her zaman örnek olan 2014- 2015 mezunlarımıza Çağ Koleji olarak yaşamlarında başarı ve mutluluklar diliyoruz.