ÇAĞ KOLEJİ VE ÇAĞ FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİNİN ZÜBEYDE HANIM EĞİTİM VE UYGULAMA OKULU ZİYARETİ

3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık Günü münasebetiyle Çağ Koleji ve Çağ Fen Lisesi 10. sınıf öğrencileri okul genelinde yardım kampanyası düzenlediler. Tarsus Zübeyde Hanım Eğitim ve Uygulama Okuluna giden öğrencilerimiz bu davranışlarıyla 1 milyon 583 bin 218 engelli vatandaşımızın yaşadığı belirlenen ülkemizde engelli bireylerimizi topluma kazandırmanın ve engelli bireylere karşı farkındalığı artırmanın bir vatandaşlık görevi olduğunun altını çizdiler. Çağ Koleji olarak Zübeyde Hanım Eğitim ve Uygulama Okulu yöneticilerine ve personele ve katkılarından dolayı tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.