ÇAĞ KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ YENİ YILI GELENEKSEL YILBAŞI PARTİSİ İLE KARŞILADILAR

Her yıl ; yeni atılımlar, yeni umutlar, kısaca yenilikler yılıdır. İnsanlık her yeni yılda tarihini yeni başarılar, yeni buluşlar ve ilerlemelerle zenginleştirir. Yeni bir yıl umutlu bir bekleyiştir, yeni bir yıl dileklerin paylaştıkça çoğalmasıdır.

Çağ Anadolu ve Fen Lisesi öğretmen ve öğrencileri de 2017’yi okul bahçesinde organize edilen Geleneksel Yılbaşı Partisi ile uğurladılar ve 2018’e hep birlikte "Merhaba "dediler.

Yeni yıl partisinde öğrencilerin sınıflar için ayrılmış olan stantlara hazırlamış oldukları kahvaltı ve diğer yiyecek içeceklerin görünümü görsel bir şöleni andırıyordu. Öğrencilerimizin hazırlık aşamasındaki heyecanları ve yardımlaşmaları görülmeye değerdi.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da yiyecek ve içecek sunumlarından ve çeşitli müzikler eşliğinde yapılan dansların ardından Öğretmen Basketbol Takımımızın Mezunlar Basketbol Takımı ve okulumuz Erkekler Basketbol Takımı ile yaptıkları karşılaşmaları izlemek için kapalı spor salonuna geçildi. Her iki maçta da seyirci öğrenciler ve oyuncular birlik beraberlik mesajları vererek örnek bir davranış sergilediler.

Yılbaşı etkinliği kapsamında 11 Fen Lisesi öğrencilerinin düzenledikleri " O Ses Çağ " yarışması ile katılımcı öğretmen ve öğrencilerin performansları muhteşemdi. 11 Anadolu Lisesi öğrencilerinin organize ettikleri " " Evet- Hayır " yarışması ile " " Kelimelerden Şarkı Bulma" yarışması ise izlenmeye değerdi.

Okulumuz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü’nün organizasyonuyla kurulan MS standına ise her zaman olduğu gibi öğrencilerimizin ilgisi büyüktü.

Çağ ailesi olarak organizasyonlarda görevli tüm öğrencilerimize teşekkür eder, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin yeni yılını kutlar sağlık ve mutluluklar dileriz.