ÇAĞ KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ YENİ YILA MERHABA PARTİSİNDE

Her yeni yıl, yeni tazelenen umutların ,çoğalan sevgilerin ve artan başarıların habercisidir. Yeni yıl acıları paylaşmak ,mutluluklara ortak olmaktır. Bu mutluluğu paylaşmak için Çağ Koleji Öğrencileri 25 Aralık Perşembe günü okul bahçesinde yapılan "Yeni Yıla Merhaba Partisi"nde bir araya geldiler.

Öğrenci ve öğretmenlerimizin hazırladıkları ikramlıklarla bir ziyafet şöleni havasında başlayan parti , öğretmen ve öğrencilerimizin futbol ve voleybol müsabakası yapmalarıyla devam etti. 11. sınıfların dijeylik yaptığı partide öğrencilerimiz şarkılar söylediler, dans ettiler öğretmen ve öğrencilerin kareoke performansları ise dinlemeye değerdi. Diğer sürpriz etkinliklerle doyasıya eğlenen ÇAĞ’lılar yeni yılı coşkuyla karşıladılar.

Okulumuz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü’nün organizasyonuyla kurulan LÖSEV standına ise her zaman olduğu gibi öğrencilerimizin ilgisi büyüktü.

Çağ ailesi olarak tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimizin yeni yılını kutlar, sağlık ve mutluluklar dileriz.