ÇAĞ KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ THE VOICE ÇAĞ İLE COŞTU

Müzik evrensel bir gökkuşağıdır, her renk doğada harikalar yaratır. Okulumuz İngilizce Bölümü de bu renkleri paylaşmak ve öğrencilerimizin İngilizce dinleme – okuma ve ifade etme becerilerini geliştirmek, İngilizce öğretiminin içeriğini ve hedeflerini kendi kültürümüzün değerler sistemini kuşatarak ve çok kültürlü bir bakış açısı geliştirerek belirlemek amacıyla O SES ÇAĞ yarışması düzenledi.

6 0cak’ta yapılan yarışma; müzik, sahne performansı ve telaffuz olmak üzere üç kategoride değerlendirildi. Yarışma sonunda dereceye giren öğrencilere madalyaları verildi.

Yarışmada eski şarkılarla nostalji yaşanırken yenileriyle doyasıya eğlenen öğrencilerin ve öğretmenlerin heyecanı ve mutluluğu görülmeye değerdi. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.