ÇAĞ KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ "YENİ YILA MERHABA " DEDİLER

Yeni yıl, yeni ümitler, yeni beklentiler demektir. Yeni yıl hüzünlerimizin dostluklarla silinmesi, mutluluklarımızın paylaşarak çoğalması demektir. Çağ Koleji öğrencileri de bu heyecanla yeni yılı, 24 Aralık Perşembe günü okul bahçesindeki " Yeni Yıla Merhaba" partisiyle kutladılar.

Sınıflar için ayrılan stantlarda öğrenciler, getirmiş oldukları yiyecek ve içecekleri birbirleriyle paylaşarak örnek bir davranış sergilediler. Bu ziyafet şöleninin ardından 11. sınıfların koordinatörlüğünde ayarlanan müziklerle öğretmen ve öğrencilerimiz dans ettiler, halaylar çektiler ve şarkılar söylediler.

Okulumuzda öğretmen ve öğrencilerin oynadıkları futbol ve bocce sahasında öğretmenlerden oluşan iki takımın karşılaşması ilgiyle seyredildi. Geleneksel halat çekme oyununda ise öğrenciler, arkadaşlarına tezahüratlarla destek verdiler.