ÇAĞ KOLEJİ KARİYER GÜNLERİNDE MEZUNLARIMIZ VE ÖĞRENCİLERİMİZ BİR ARAYA GELDİ

Okulumuzda öğrencilerimizin farklı meslekleri eğitim, çalışma koşulları ve iş olanakları boyutları ile tanımaları ve mesleklere ilişkin merak ettikleri soruların yanıtlarını bulmaları amacıyla 21 Aralık 2015 tarihinde Kariyer Günü düzenlendi.

Kariyer Günü’nde bireysel farklılıkları, yetenekleri ve hedefleri doğrultusunda doğru meslek seçmelerine rehberlik ettiğimiz öğrencilerimize rol model oluşturması adına, üniversite giriş deneyimini yaşamış, yükseköğrenim sürecinde olan ya da profesyonel meslek yaşamlarını sürdüren mezunlarımız; bilgi, birikim ve deneyimlerini öğrencilerimizle paylaştı.

Çağ Ailesi olarak mezunlarımıza, bizleri yalnız bırakmadıkları ve deneyimlerini öğrencilerimizle paylaştıkları için teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.