ÇAĞ KOLEJİ ABD BAŞKONSOLOSLUĞU EĞİTİM HAFTASI RESEPSİYONUNDAYDI

Adana Amerikan Konsolosluğu 15 Kasım’da Uluslararası Eğitim Haftası nedeniyle konsoloslukta resepsiyon verdi. ABD Adana Konsolosu Linda Stuart Specht, Adana, Mersin ve çevre illerindeki okullardan gelen öğrenci, öğretmen ve okul müdürlerini ağırladı.

Okulumuzu temsilen Okul Müdürümüz Seyyal CENGİZ, İngilizce öğretmenimiz Tuğba EVLER, öğrencilerimiz Destina GÜREL ve Metehan ARSLAN’ın katıldığı resepsiyonda ABD Başkonsolosu Linda Stuart SPECHT, globalleşen dünyada İngilizcenin artan öneminden ve yurt dışı eğitimlerinin öğrenciler üzerindeki olumlu etkilerinden söz etti. Lise ve üniversite kapsamındaki öğrenci değişim programlarının öğrencilere kazandırdığı vizyon ve farkındalıkların da konuşulduğu resepsiyonda farklı okullardan gelen öğretmen ve öğrenciler de sohbet etme imkanı buldular. Resepsiyon , davetlilerin ABD Adana Konsolosu Linda Stuart SPECHT’le fotoğraf çekiminden sonra sona erdi.