ÇAĞ KOLEJİ 12.SINIF ÖĞRENCİLERİ MOTİVASYON VE SINAV KAYGISI SEMİNERİNDEYDİ

Çağ Koleji 12. Sınıf öğrencileri 19 Şubat Cuma günü Tarsus 75. Yıl Kültür Merkezi’nde yapılan " Motivasyon ve Kaygı " seminerine katıldılar.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tarsus Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nin organize ettiği semineri, Eğitim Uzmanı Alişan KAPALIKAYA verdi. "Kalbim Olmadan Beynimde İşin Ne?" konulu seminerde Sayın Kapalıkaya "Öğrenme, Motivasyon ve Sınav kaygısı " hakkında bilgi verdi.

Seminerde ayrıca öğrencilerin YGS ile ilgili kaygı derecelerinin nasıl kontrol altına alınması gerektiği sınava yönelik olumlu bakış açılarını geliştirecek örnek olaylarla anlatıldı. Aile, sevgi, saygı gibi değerlerin öneminin hatırlatılması ise katılımcı öğrenciler üzerinde olumlu etkiler bıraktı.